Home

Altæderens foredrag og en kold IMG_7216håndbajer

Trænger du til en kold øl, og lidt mandehørm så tag din kammerat med til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed og kammeratskab.

Hånden på hjertet. Hvem gider i længden ligge under for sundheds elitens livsstilsbudskaber om stenalder-kost, ironman-træning, kæmpeklunker-kettlebells eller andre omsiggribende trends,der ødelægger Champions League-aftenerne, Netfix nætterne eller truer med at udfordre dit promiskuøse forhold til Weber-grillen og dine gode venner, Ben and Jerry.

Nej, vel? Ingen er så perfekte.

For langt de fleste af os har i virkeligheden svært ved at finde motivationen til noget, der er så ultimativt og komplekst som at ændre vaner.

Mit håb er, at du med dette foredrag får en oplevelse af at sidde med en god ven, som gerne vil dig det bedste, og i en sjov og uformel tone sammen med en kold pils, får reflekteret lidt over livet i almindelighed og med særlig fokus på det, som faktisk betyder en del for os alle, nemlig trivsel, sundhed og livsglæde.

Kvinder er særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig.

 

Othellolagkage og lidt om sundhed

For mig er er othelloen bagerens mesterværk, det er Rolls Roycen inden for kager, et stykke ypperligt håndværk, som, når det ikke er den fra Føtex til 25 kroner, kan forføre og pirre nogle af de mest interessante dele af min hjerne. Hvis du ikke er med på othello-fetichismen, så smid dét ind i overskriften, som lige præcis tænder
dine dybe dele af hjernen. Jeg får måske et stykke rigtig god othellolagkage en gang hver anden måned. Det betyder altså, at jeg har ultimativ nydelse seks gange om året. Hvis jeg er rigtig god, har jeg lige brygget kaffe, fundet en god stol, lagt et tæppe over mine fødder, en avis på siden og min hund på et tæppe ved siden af, så den kan kigge misundeligt og beundrende op på sin ejer. Huset er stille, børnene er hos farmor og farfar, og konen er glad og har ikke oprydning eller andre praktiske planer i hovedet. Så indtræder lykken ved at lade en kagegaffel penetrere flødeskum, creme og fugtig kage. MUMS. Jeg er 44 år nu, og hvis jeg lever, til jeg bliver 83 år, har jeg 240 stykker othellolagkage tilbage i mit liv, og jeg vil tilstræbe, at hvert af de stykker i min fremtid dæleme skal nydes. Lad os nyde noget mere, mærke efter hvor i hverdagen og livet vi er og finde glæde, begejstring Hjemmelavet-othellolagkageog trivslen frem igen.

Foredraget forudsætter at i har en dygtig håndværksbager omkring jer, for vi skal have bestilt et stykke til hver:)

Hvis du har brug for et humørfyldt og anderledes foredrag omkring sundhed, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nh@fysiocenterroskilde.dk.